[elementor-template id="355"]

CURS

arme şi muniţii

ExpertArm Consult vă oferă un cadru deosebit pentru

iniţierea şi pregătirea teoretică şi practică în domeniul armelor şi muniţiilor.

Cursul se adresează persoanelor fizice care doresc să deţină sau să poarte şi să folosească arme şi muniţii letale şi/sau neletale, precum şi acelora care urmează să fie dotate cu arme pentru exercitarea atribuţiilor de serviciu.

Cursul se desfăşoară într-o sală modernă, prezentarea temelor efectuându-se în sistem video-proiectare, ceea ce vă facilitează însuşirea temeinică a noţiunilor teoretice.

De asemenea, pentru o mai buna aprofundare a tematicii, lectorii vă vor prezenta speţe (cazuri reale) din domeniul armelor şi muniţiilor, pe baza cărora se vor iniţia dezbateri şi discuţii libere.

Tragerile se vor executa cu arme cu glonţ calibrul 22 LR, de precizie, cu ţeavă lungă.

Suplimentar, vă facilităm tragerea cu pistoale cu glonţ moderne pentru tir sportiv, calibrul 22 LR.

La curs pot participa cetăţeni români / străini cu domiciliul sau reşedinţa în România, care au împlinit vârsta de 18 ani şi nu au fost condamnate, prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă, la o pedeapsă privativă de libertate mai mare de un an, pentru infracţiuni comise cu intenţie.

La final, cursanţii vor susţine examenul teoretic si practic, în urma căruia se va elibera certificatul de absolvire.

DESPRE CURS

Deşi cursul se adresează în principal persoanelor ce deţin sau doresc să achiziţioneze o armă, acesta poate constitui o bază pentru o minimă pregătire în domeniul folosirii armelor şi pentru persoanele care nu au efectuat un stagiu de pregătire militară.

ÎNCERCĂ CEVA NOU

te aștempăm

[elementor-template id="389"]